OPTIMIZARE SEO

Crește numărul de lead-uri, clienți sau vânzări și redu costul reclamelor plătite!

Bogdan Anghelina

Ai nevoie de o strategie SEO?

SEO te ajută să obții un avantaj în fața concurenței cu ajutorul unei strategii integrate care combină marketingul de conținut, optimizarea (SEO) tehnică, social media, publicitatea plătită și alte elemente ale marketingului online.

Testez și implementez strategii de SEO (cu precădere pe optimizarea on-page a website-urilor) de peste 10 ani. Am ajuns la concluzia că există câte un pic de SEO în majoritatea activităților desfășurate online. Asta nu înseamnă însă că toată lumea are nevoie de aceleași servicii de SEO.

Oferta mea constă într-o stategie mulată pe nevoile activității tale și este generată în urma unui audit a platformei pe care dorești să o optimizezi.   Solicită o ofertă →

Website-uri optimizate

50+

Ani de activitate

8+

Ce obții prin

Implementarea unei strategii de SEO

Mai mult trafic pe site

Pe măsură ce vizibilitatea site-ului crește, vei începe să observi o creștere a numărului de vizitatori.

Mai multe lead-uri

Putem ținti publicul care este cel mai probabil să fie interesat de produsele sau serviciile tale.

Venituri crescute

Creșterea numărului de lead-uri facilitează transformarea acestora în clienți.

Brand Awareness

Brand-ul tău poate deveni cel la care se gândesc clienții tăi înainte de a se gândi la concurență.

Creșterea afacerii

Noii vizitatori, lead-urile și creșterea awareness-ului generarează noi oportunități de creștere.

Creșterea autorității

Când ajungi în partea de sus a rezultatelor căutării, clienții te vor considera o autoritate a industriei.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE

Ce include strategia de SEO

Sănătatea site-ului

Sunt multe variabile care pot afecta starea generală a site-ului. Mă asigur că modificările algoritmului, erorile de indexare sau acțiunile manuale nu cauzează probleme.

Analiza competitivă

Multe companii concurează pe cuvintele cheie vizate de tine. Le voi analiza punctele tari și punctele slabe pentru a găsi noi oportunități care să îți asigure succesul.

Optimizarea paginilor

Mă asigur că site-ul tău convertește prospecții în clienți și că este corect optimizat pentru a obține cele mai bune rezultate.

Link Building

Linkurile din surse de calitate generează trafic relevant site-ului tău și ajută la creșterea autorității acestuia.

Content Marketing

Conținutul de calitate atrage cititori, ajută la creșterea site-ului în clasamente, generează trafic și crește probabilitatea generării unor link-uri externe.

Raportare lunară

Te țin la curent printr-un raport lunar cu privire la optimizările efectuate și cum au afectat acestea prezența ta online.

DACĂ TE ÎNTREBI...

Cum funcționează SEO?

Mai jos găsești o descriere succintă a factorilor cheie dintr-o strategie de SEO și câteva detalii despre modul meu de lucru.

Cuvintele cheie potrivite stau la baza oricărei campanii funcționale de SEO. Acestea ne oferă o perspectivă asupra întrebărilor și preocupărilor consumatorilor tăi.
Deoarece nu suntem singurii care vizăm pozițiile de top a rezultatelor din motoarele de căutare, orice strategie de SEO începe cu o analiză a industriei și a competitorilor.
Experiența utilizatorilor este definită de cât de bine sunt optimizate paginile site-ului tău. De aceea, combin SEO cu modificările de web design și development-ul pentru a obține cele mai bune rezultate. Toate aspectele, de la textul din pagină, până la meniul site-ului, contribuie la obiectivul final.
Atragerea unor link-uri de calitate rămâne o constantă în strategiile de SEO. Link-urile externe contribuie la creșterea site-ului tău în rezultatele motorului de căutare și pot genera trafic de calitate pe termen lung.
Periodic analizez toate metricele și datele relevante pentru a adapta strategia de SEO și pentru a obține rezultate mai bune.

SOLICITĂ O OFERTĂ!

Solicită o ofertă personalizată completând detaliile proiectului tău în formularul alăturat. Analizez website-ul și îți fac o propunere de implementare și o ofertă financiară.

Obții câteva idei gratuite, fie că alegi să lucrezi cu mine sau nu!

Pentru fiecare secundă în care site-ul tău se încarcă,
rata de conversie scade cu 4,42% (Portent, 2019)

rata de conversie corelată cu timpul de incarcare al paginii
Walmart a constatat că pentru fiecare secundă scăzută din timpul de încărcare a paginilor, conversiile au crescut cu 2%.
COOK a crescut conversiile cu 7% reducând timpul de încărcare a paginilor cu 0,85 secunde.
Mobify a constatat că fiecare 100 de milisecunde reduse din timpul de încărcare a paginii principale a dus la o creștere de 1.11% a conversiilor.

Alege să nu mai pierzi bani! Optimizează-ți site-ul
pentru o rată de conversie mai bună!