Afacerea cu plase e inventată de-o femeie!

Musai așa! Că ce bărbat poartă plasă sau sacoșă la el? Să ne înțelegem, ăia ce poartă gentuță pe-o parte, sunt un fel de ceva, dar nu bărbați.

Femeile au mereu una în geantă, sau, în cel mai rău caz, orice de la sac de cartofi în jos intră direct în geantă.

Noi plecăm la muncă, sau la facultate în cazul meu, și realizăm între timp că nu mai este pâine… când ieși treci pe la supermarket să cumperi pâine, dar trebuie să iei și suc – că ce să faci cu cele trei degete rămase acasă în sticlă? – și dacă tot ai luat pâine și suc, cumperi și niște cartofi, iar dacă ai luat cartofi te uiți și după ceva garnitură pentru cartofii ăia – niște carne. Și uite așa ajungi la casă cu coșul plin și trebuie să-ți cumperi și o plasă, sau două că doar n-o să duci produsele în mână.

Cu toate taxele și șpaga pentru import, plasele costă de la 1 leu în sus. Dar sentimentul cel mai mișto e când ajungi acasă, după ce scoți totul din plase și le împăturești și le pui „acolo”, unde mai ai 127 de plase exact la fel!

2 replies on “Afacerea cu plase e inventată de-o femeie!”

 • Cornel Fuicu
  duminică, 03 noiembrie 2013 at 08:29

  De curand te-am adaugat printre cunostintele din cercul meu Google+ si nu-mi pare rau. Ai darul povestitului, mai baiete. Tine-o tot asa! Si sa nu te mai plangi ca nu le ai cu fotografiatul. Si pozele ti-s faine. Tare as vrea sa te vad aparand cu un filmulet.
  C.Fuicu

  • duminică, 03 noiembrie 2013 at 13:40

   Mulțumesc frumos pentru aprecieri! Sunteți prima persoană din online care își exprimă părerea cu privire la fotografiile mele – mai am de învățat dar aparatul mă ajută mult.

   Iar în ceea ce privește partea de video, cine știe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *