Am lansat BogdanAnghelina.com: centru online pentru tool-uri și idei de marketing

După aproape 13 ani de BogdanAnghelina.ro, sunt încântat să anunț lansarea variantei în engleză a site-ului, BogdanAnghelina.com. Această nouă platformă reprezintă un pas important, deoarece voi putea oferi tool-urile și resursele la care lucrez unui public mai larg.

M-am folosit de domeniul BogdanAnghelina.ro pentru aproape 13 ani, din care aproape 8 ani pentru blogging. Acum aproape 2 ani am transformat site-ul într-un portofoliu pentru serviciile de marketing pe care le ofer ca freelancer, iar blog-ul a trecut în plan secundar.

Mereu am fost pasionat de crearea de tool-uri și resurse pentru a ajuta oamenii să fie mai productivi și să-și optimizeze procesele repetitive din munca lor. Cu BogdanAnghelina.com, voi putea să extind acest scop, oferind tool-uri online, precum și plugin-uri pentru WordPress în limba engleză.

Planul meu este să transform acest site într-un hub de resurse utile pentru marketeri și nu numai. Fiți cu ochii pe meniul site-ului, căci în curând vor apărea pagini dedicate cu tool-uri și plugin-uri.

Ce părere ai?

Te invit să explorezi noul site și – în curând – resursele pe care le voi publica acolo. Lasă un comentariu aici sau la articolul de acolo dacă ai vreo recomandare.

Mă găsești și pe:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *