Trec în revistă

Mai mult pentru mine, din dorința de a râmâne trecut în revistă, mi-am dorit să scriu câteva rânduri despre anul ce stă să se încheie. În general nu o fac, nu simt nevoia, iar dacă o fac o fac lăuntric și nu public, pe blog.

2014:

Participasem deja la majoritatea workshop-urilor și conferințelor din domeniu – ideile începeau să se repete – voiam să fac mai mult. Am făcut, e anul în care m-am angajat în domeniu, anul în care mi-am pus amprenta pe câteva proiecte interesante – de care sunt foarte mândru – și am început să-mi asum mai multe responsabilități.

Acel creative din fața poziției mele indică lipsa unui termen corespunzător care să reflecte totul pe care îl întreprind în cadrul agenției Respect Bigtime pe lângă atribuțiile de designer. Am avut oportunitatea de a-mi exersa multe alte cunoștințe, ca foto și video editarea, web development-ul, aplicarea cunoștințelor acumulte în cadrul cursurilor Google AdWords și de-a lungul timpului, SEO și multe altele.

I-am cunoscut pe Dan Olteanu, Mihai Oprean și Patriciu Pop, oameni de la care am prins câteva idei și voi mai prinde probabil. Am avut ocazia de a trece colaborările mele de succes din facultate cu Camelia Moldovan la nivel profesional.

Am strâns un set de experiențe noi, atât în domeniul publicității cât și în afara acestuia. Mi-am cumpărat prima mașină din banii strânși de mine.

Am pierdut pe plan personal însă.

2015:

Dacă nu mă înșel, Albert Einstein spunea că cu cât cunoști mai mult cu atât îți dai seama cât de mult nu știi de fapt.

Așa e, îmi doresc ca în următoarea perioadă să strâng mai multă experiență respectiv să devin mai valoros prin setul de experiențe adunate. Aș vrea să îmi pun amprenta și mai pregnant pe proiectele cu care voi lucra, să prind mai mult de la oamenii din jur, să devin mai bun.

Mi-ar plăcea să lucrez cu cât mai mulți oameni în care să văd aceeași pasiune ca în mine.

Vreau să devin independent financiar, să fac o lucrare de licență de care să fiu mândru și să-mi aleg un program de Master despre care să simt la fel cum am simțit atunci când am ales facultatea respectiv profilul la care să merg – va fi greu.

Îmi doresc să termin tema de blog pe care am început să o scriu pe la sfârșitul lui 2011. Aș vrea să aloc mai mult timp scrisului pe blog.

Pasiune și muncă, rezultatele apar. Pe această cale vă doresc un an nou fericit!

1 reply on “Trec în revistă”

 • Alex
  joi, 01 ianuarie 2015 at 10:24

  Da, minunat.
  Aceleasi lucruri mi le doresc si mie. Chiar si partea cu blogul.

  Mai imi doresc sa „sap” la acel „creative” al tau, sa vad ce nestemate (sau „gems” daca vrei) ies la suprafata. Sunt curios, nerabdator, cu sufletul la gura, pentru ca (sau eu cred ca) din acel „creative” vor iesi lucruri la care nu ma astept, vor da o noua dimensiune Intregului.

  Eu asta cred.
  Abia astept sa vad „creative”-ul in actiune!

  Cu drag,
  Un an nou fericit si tie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *